Training

Training

SNI biedt trainingen aan op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, intervisie en teambuilding.

Wanneer een organisatie groeit, wordt het belang van onderlinge communicatie steeds groter. Weten van elkaar wie wat doet. Oog houden voor talenten binnen de organisatie en daar ruimte aan kunnen geven voor groei en innovatie. Een team wat zich verbonden weet met de organisatie en elkaar is een grote bron voor innovatie, bezieling en effectiviteit binnen uw organisatie.

Hoe houd ik oog voor de verschillende rollen binnen mijn team? Hoe zorg ik ervoor dat de communicatie tussen mijn teamleden effectief blijft? Hoe zorg ik ervoor dat de leden van mijn team naar elkaar en naar zichzelf verantwoordelijk blijven voor resultaat en samenwerking? Wat is mijn rol in het team en hoe verhouden mijn ambities zich met die van mijn organisatie?

In de trainingen van SNI worden deze vragen niet klip en klaar beantwoordt, maar er wordt een leeromgeving geschapen waar men in teamverband geprikkeld wordt om met deze vragen aan het werk te gaan. De trainingen zijn praktisch van opzet. Geen ellenlange theoretische verhandelingen, maar vooral een training waar onderling contact en communicatie centraal staat. Praktisch dus.

Jarno Hulshorst, projectmanager Belastingdienst:

Hallo Gejo, 

Het begint allemaal een beetje te bezinken. Ja, het heeft meer opgeleverd dan verwacht. Ik zie nu dat het moment juist was. We hebben inmiddels wat overleggen gehad over hoe het team moet gaan samenwerken. Kwartjes beginnen te vallen en medewerkers durven zich kwetsbaarder op te stellen. 

Nogmaals bedankt voor jouw open, observerende terugkoppeling!