Achtergrond

Gejo Achtereekte: Samen naar InzichtIk nam in 2000 het besluit dat ik me in mijn werk wilde gaan richten op de begeleiding van mensen. Ik heb een post-hbo-opleiding gevolgd tot coach/counselor bij het gerenommeerde Europees Instituut/de Baak en ben daarna met veel plezier trainingen gaan geven aan bedrijfsgroepen in opdracht van verschillende trainingsbureaus. Trainingen o.a. op het gebied van communicatie, intervisie en mentorschap. Na het trainen heb ik een aantal jaren gewerkt als raadsonderzoeker voor de Raad voor de Kinderbescherming. Na mijn werk bij de Raad heb ik besloten mijn passie te volgen, het begeleiden en trainen van mensen. Nu met een eigen bedrijf.

Het coachen ervaar ik als een belangrijke, zingevende verdieping in mijn werk. Het inspireert mij enorm om de ander bewust te zien worden van zijn of haar eigen kracht en mogelijkheden.

Samen naar Inzicht geeft mij de mogelijkheid om mijn ervaring in te zetten bij de begeleiding van mensen die door middel van training of coaching een nieuwe stap willen zetten in hun ontwikkeling.