Personal Coaching

CoachingU merkt als leidinggevende of medewerker dat uw functioneren binnen het bedrijf steeds moeizamer verloopt. Gestelde doelen worden niet behaald. De samenwerking met collega’s verloopt stroef. U ervaart steeds vaker stress. Het plezier in het werk wordt minder.

Wanneer u zich vaker bewust wordt van de toenemende spanning en frustratie, is het misschien een goed moment om een personal coach in de arm te nemen.

Een personal coach kan samen met u onderzoeken waar de knelpunten liggen. Welke blokkades vormen op dit moment het obstakel naar een prettige werkomgeving? Liggen de blokkades in de contacten met anderen of zijn het uw persoonlijke overtuigingen?

Effectieve coaching staat en valt met het stellen van de juiste vragen op het juiste moment. Niet de vragen die leiden naar de bekende weg, maar de vragen die opening bieden voor zelfreflectie en bewustzijn.

Reactie client:

“Ik zag het eerst niet. Ik bleef maar hangen bij wat vooral niét lukte. Door de gesprekken met jou krijg ik steeds meer een gevoel van vrijheid. Ik kijk meer ontspannen naar mijn werk en kan soms dingen laten voor wat ze zijn. Dat geeft me een enorm gevoel van rust. Ik besef nu, dat ik niet meer alles zelf onder controle hoef te houden”.