Referenties

 

 

Vanuit ons ambulante team (werkzaam binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie) kijken wij terug op een intensief en inspirerend coachingstraject. Gejo is in staat om vanuit rust en overzicht gerichte en confronterende vragen te stellen over hoe wij als team ons werk organiseren binnen een organisatie waarin zelfverantwoordelijkheid een groot goed is. Het traject sloot aan bij ons proces, was goed onderbouwd en heeft ons geholpen om in relatief korte tijd zicht te krijgen op sterke en zwakke kanten van ons team. We zien scherper onze kansen en kunnen met een gevulde rugzak aan de slag om de uitdagingen die er zijn aan te gaan.

Team noord Veluwe Jeugd ggz Dimence

Gejo is intervisor voor de uitvoeringsregisseurs van het Sociaal Team Meppel en Westerveld. Als uitvoeringsregisseur neem ik al een paar jaar deel aan deze intervisie. Ik ben erg positief over de manier waarop Gejo deze intervisiebijeenkomsten begeleidt. Gejo geeft iedereen de ruimte om ervaringen te delen en op elkaar te reageren. Hij beweegt mee met wat er op tafel komt en observeert wat er gebeurt. Ook vraagt hij door, zodat er verdieping ontstaat en daarnaast is er ruimte voor humor. Onze intervisiegroep is erg divers. We hebben te maken met verschillende doelgroepen en leeftijden. Door de aanpak van Gejo kunnen we elkaar vanuit deze verschillende werkvelden prima aanvullen en van feedback voorzien.

Annerieke van Dongen-Kardol, Maatschappelijk Werker

Voor ons team heeft Gejo een zeer geslaagde Workshop “Zicht op teamkracht” volgens de Belbin-methodiek verzorgd.
Hij deed dit zeer enthousiast, met een positieve en directe stijl. Hij legt de Belbin methodiek helder uit. We hebben ontdekt welke voorkeuren volgens Belbin we hebben in het team en hoe we elkaar aan vullen. Iets wat ons meer vertrouwen geeft in onszelf en zorgt voor meer flexibiliteit.
Met sprekende voorbeelden en humor zorgt Gejo voor een prettige, open sfeer in de groep.
We zijn dus niet alleen veel wijzer geworden, maar hebben ook kunnen lachen!

Bert Verwoerd, hoofd servicepunt Gemeente Renkum

Als teambuilding met mijn nieuwe team de training ‘Samen naar Teamkracht’ van Gejo gevolgd. Gejo sluit aan op de vragen in het team, presenteert theorie levendig en doeltreffend en verbind dit vervolgens prikkelend en uitdagend met de praktijk. We zijn ons meer bewust geworden van onze krachten en valkuilen. Wat mij hierin het meeste opvalt aan de stijl van Gejo is dat hij een veilig en ongedwongen klimaat neerzet waarbinnen hij ook een ieder uitdaagt om zichzelf te laten zien, waardoor ik mijn collega’s echt beter heb leren kennen. Gejo observeert en confronteert daarnaast duidelijk en doeltreffend. Hij weet tot de kern te komen en dit weer te vertalen naar de vragen van de dag. Leerzaam en ook gewoon een leuke, ontspannen teamdag gehad. We ervaren nieuwe energie in het team.

Henk Brink, jeugdreclasseerder Jeugdbescherming Gelderland

Gejo is een gedreven en betrokken coach, die zeer snel doorheeft wat de capaciteiten van iemand zijn. Hij weet de sterke, gevoelige en zwakke kanten – ook bij wantrouwende en complexe jongeren – snel bespreekbaar te krijgen. Hij stelt de juiste vragen en spiegelt het gedrag, de emoties en de overtuigingen van de jongere op heel creatieve wijze en weet hun positieve kracht in de kern te treffen, waardoor ze vrij snel inzicht verkrijgen en gemotiveerd raken ingesleten negatieve patronen te veranderen en betere keuzes te maken. Hij behaalt snel positieve resultaten. De samenwerking met hem heb ik als heel prettig ervaren. Als het gaat om het vinden van een goede coach staat hij voor mij op top niveau zowel voor individuen als voor teams.

Jeroen Gerrits,  GZ Psycholoog

During a coaching weekend Gejo surprised some individual members of our team by highlighting their personal weaknesses and strengths.
Furthermore Gejo was able to show how to improve the internal communication and cooperation within a team of young proffesionals (BSc level).
There is a fair chance that we will consult Gejo in the (near) future.

Willem Struijk,  Directeur Nedlab

Gejo zijn kracht zit in zijn persoonlijke aanpak, weet heel snel het vertrouwen van de deelnemers te krijgen en is in staat om het beste in iedereen naar boven te halen. Gejo heeft ons in ieder geval tot nieuwe inzichten gebracht waarbij we ieders kwaliteiten weer zijn gaan zien en vooral ook (moeten) gaan gebruiken. Het was voor ons een hele waardevolle training!

Rob van de Boom Area Manager Securitas

Gejo was onze coach/trainer tijdens een teambuildingsdag georganiseerd door SOS Events. Gejo voelde zowel de groep als de personen haarfijn aan. Verschillende opdrachten/activiteiten hebben ons veel inzicht gegeven op het gebied van samenwerking en ieders werkwijze.

Linda Maille, Marketing director Eyes and More

Gejo is een expert op het gebied van teambuilding en coaching. Hij genereerd ideeën waar je als organisatie iets mee kunt. Heeft snel door waar bedrijfsprocessen en onderlinge samenwerking kan worden geoptimaliseerd en verbeterd, weet dit op een creatieve manier duidelijk en gericht over te brengen naar de desbetreffende medewerkers.

Gejo is een prettig mens, communiceert open en is oprecht geïnteresseerd in de ander. Dat maakt het fijn én veilig om te spiegelen en te brainstormen. Dank je Gejo!

Ronald de Caluwé Mindfulness Trainer bij Leef in Aandacht

We’ve used the expertise of Gejo during our team event organized by SOS Events. During the two days of team building Gejo monitored the groups and provided them with feedback after every activity. Gejo assisted us in the development of the training programma and has been of great help by providing us with his insights in the field of coaching and evaluation. I can say he’s a real expert.

Ruud Jansen, Senior Customer Insight Analyst at Brandloyalty