Teamwork Intensive

Teamwork_intensiveOm als onderdeel van een team juist op je best te zijn, moet je vanuit je eigen kracht werken – zonder dat de dynamiek van het team je daaruit haalt en zonder dat jij teamgenoten uit hun kracht haalt.

Hoe haal je als onderdeel van een team
het beste uit jezelf?

Deze training kijkt niet alleen vanuit de dynamiek die binnen een team plaatsvind. Ze laat ook zien hoe je in de stroom van het spel bij je eigen kracht kunt blijven. Je ontdekt wanneer en waarom je uit je rol van teamspeler valt. Ook merk je hoe je vanuit jouw kwaliteiten als professional en als mens maximaal kunt bijdragen aan de gezamenlijke doelstellingen.

Samenwerken vanuit individuele kracht

Na deze tweedaagse training weet je de dynamiek van de groep te herkennen en herken je de triggers die jouw ego-patronen activeren. Ook ken je een aantal eenvoudige manieren  om bij jezelf te blijven en vanuit jezelf te handelen. Innerlijke stilte en bewuste aandacht spelen daarbij een grote rol.

Je kunt vanuit je individuele kracht een maximale bijdrage leveren aan het team en aan het werk. In je handelen en denken maak je de vorm onafhankelijk van de inhoud en plaats je het gezamenlijke doel boven jouw ego-voorkeuren.

De training wordt verzorgd door Gejo Achtereekte en Martijn de Kreek.