Samen naar Teamkracht

De training Samen naar Teamkracht helpt een team om inzicht te krijgen in de kwaliteiten en rollen die binnen het team aanwezig zijn. De samenwerking binnen het team verbetert en wordt effectiever.samennaarinzicht01

Voor een optimale samenwerking binnen een team is het van belang dat ieder weet wat zijn of haar rol is binnen dit team. Wat doe ik als mijn team een opdracht krijgt? Ga ik meteen voortvarend aan de slag of neem ik de tijd om eerst alle informatie te verzamelen die nodig is voor deze opdracht? Let ik op de details of hou ik me meer bezig met de grote lijnen?

Binnen een goed werkend team heeft ieder teamlid een eigen manier om met de teamdoelstellingen om te gaan. Maar soms leiden deze verschillen juist tot onbegrip en frustratie. De resultaten worden met moeite gehaald. De training Samen naar Teamkracht helpt jou en collega’s om meer inzicht te krijgen in de wijze waarop jullie samenwerken en welke rollen jullie innemen binnen je team. Het maakt duidelijk hoe je de onderlinge verschillen juist kunt gebruiken om makkelijker resultaten te boeken als team.

Beoordeling van een teamlid Jeugdbescherming Gelderland op de training Samen naar Teamkracht:

“Als teambuilding met mijn nieuwe team de training ‘Samen naar Teamkracht’ van Gejo gevolgd. Gejo sluit aan op de vragen in het team, presenteert theorie levendig en doeltreffend en verbind dit vervolgens prikkelend en uitdagend met de praktijk. We zijn ons meer bewust geworden van onze krachten en valkuilen. Wat mij hierin het meeste opvalt aan de stijl van Gejo is dat hij een veilig en ongedwongen klimaat neerzet waarbinnen hij ook een ieder uitdaagt om zichzelf te laten zien, waardoor ik mijn collega’s echt beter heb leren kennen. Gejo observeert en confronteert daarnaast duidelijk en doeltreffend. Hij weet tot de kern te komen en dit weer te vertalen naar de vragen van de dag. Leerzaam en ook gewoon een leuke, ontspannen teamdag gehad. We ervaren nieuwe energie in het team.”

 

Voor meer informatie over de training Samen naar Teamkracht bel: 0636125903 of mail info@samennaarinzicht.nl